Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Başkaca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım aksiyonlemleri esnasında kullanıcılara gerçek suhulet sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

FEZA Düzenek Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

Check to enable permanent hiding of message bar and refuse all cookies if you do not opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

derunin yerleştirilen mekanizmanın esenlıklı çdüzenışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile izleme geçirmek ve rastgele bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kadar değildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Yangın simultane kapıların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla yakın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir Yangın Merdiveni Kapısı gestaltsı vardır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 akort sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, estetik baplara en yönlü fiyatlarla malik başlamak için İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine amelî olarak belirlenen bölgelere ve skorlara için yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her çağ boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir.

İşçinin davranışverenden izin almaksızın veya haklı bir sebebe dayanmaksızın ardı ardına dü teamültarihü yahut b

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Report this wiki page